Sjuk och ledsen....


Jag vet via besöksstatistiken att det finns några tappra själar som följer min blogg, jättekul!

Måste dock tyvärr (?) meddela att livet tagit en hastig och olustig vändning. Detta har medfört att det här med att blogga, sminka och parfymera sig m.m. känns rätt irrelevant just nu.

Livet kommer en tid framöver att istället bestå av att ta prover, göra undersökningar och framför allt att bearbeta en livslång funktionsnedsättning som kommer påverka livet påtagligt. Känns inte så jätteroligt, eftyersom jag inte är gammal att jag förväntat mig att detta kunde ske nu, möjligtvis om 30-40 år, men inte nu.

Det är dock ingenting dödligt, så jag återkommer troligtvis inom sinom tid. I en eller annan skepnad.


Ta hand om er!


Jag är kär i Vera!!!


Vera Wang alltså...Vera Wang Princess närmare bestämt. Parfymen för den moderna prinsessan. Är kanske pinsamt sen ut igen (doften lanserades 2002 om jag inte missminner mig) men jag sniffade på den först idag och föll handlöst!!!

För det första är ju flaskan bedårande vacker, så otroligt söt och lyxig! För det andra är det märkligt att jag inte tidigare snappat upp att den doftar bland annat, näckros, aprikos, maräng, vanilj och mörk choklad. Lite amber också.

Om man uppskattar söta dofter med både ett fruktigt och blommigt inslag kan jag varmt rekommendera denna doft. Den är ljuvlig :-) Nu måste jag börja hinta maken om mitt behov av en väldoftande present, han har väl också glädje av att sniffa på mig ;-)







RSS 2.0