Fick ett oemotståndligt erbjudande hem i brevlådan...

Kanske fler har fått nedanstående erbjudandet eller måhämnda det kan hittas via google för den intresserade? Det handlar iallafall om tidningen Glamour som ofta brukar ha bra erbjudanden. Den här gången erbjöd de iallafall tre nummer av tidningen samt en fullstor flaska Wild cherry showergel, en fullstor Wild cherry Body butter samt någonslags rivig duschhandske.

Då jag älskar fruktiga dofter slog jag givetvis till, även om tidningen inte brukar vara någon stor läsupplevelse för min del. Nu gäller det bara att komma ihåg att avbeställa tillsvidareprenumerationen sedan ;-)


Kommentarer
Postat av: Tina

svar: Till skillnad från en indränkt bomullspinne slipper man riskera att dra bort mer än planerat och jag skulle gissa att det dessutom går åt mindre än 20% remover i jämförelse med just bomullspinnemetoden. Så ja, den här är bättre OCH drygare. :0)

2009-03-06 @ 10:21:44
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Therese

jag skulle nog inte heller tacka nej till det erbjudandet och inte för tidningens skull dåra :)

2009-03-06 @ 15:49:51
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Nergårds-Emma

Tack snälla för örhängena! Dom är så fina, jag blev jätteglad när dom damp ner i brevlådan. Har bloggat om dom nu. Tack tack :-)

2009-03-09 @ 14:11:52
URL: http://nergardsemma.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har prenumerat på Glamour länge nu. Tycker den är jättebra. Hade jag inte prenumerat redan så hade jag definitivt slagit till. Premierna verkar helt underbara.

2009-03-09 @ 21:12:13
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: mrsmodesty



Hanna&Terese: Jag hoppas tidningen är bra iallafall!Det var ett tag sedan jag bläddrade i den!!! Fast mest längtar jag ju efter smörjet ;-)

2009-03-09 @ 22:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0