Nagellack för fluffmammor och andra!


Har ju alldeles glömt bort det senaste tillskottet av nagellack här hemma. En ny darling vid namn "Smashy cerise" ifrån IsaDora. Det blir lika fint naglarna som det är i flaskan. Väldigt rosa och skimrande!

Nu ska här läsas Kalle Anka och "Här är en liten gris" för barnen, det senaste är väldens sötaste kapitelbok om en gris som gör allt för att bli sedd av den han trånar efter... (inklusive dricker whiskey, hi,hi)



(Bild lånad ifrån nailed.se)

Kommentarer
Postat av: Jana | FRÖKEN GRÖN

Svar

Jag köpte mina på Miss Juniversum:

info.php?cPath=728&productsid=763" rel="nofollow">http://www.missjuniversum.se/productinfo.php?cPath=728&productsid=763



Viss skillnad när det gäller priset!

2009-01-25 @ 21:18:42
URL: http://kirkemandragora.blogg.se/
Postat av: Tina svarar

svar: Jag läste på lite om det där med nagelhärdare med formaldehyd och i enkla termer så fungerar det som ett lim som klistrar ihop nagelns skikt. Nageln består till största del av äggviteämnen/proteiner. Koncentrerad lösning av formaldehyd koagulerar proteinämnen ungefär som garvsyra vid garvning.

2009-01-25 @ 22:28:16
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: mrsmodesty



Jana: Åh tack! Ja visst, vilken prisskillnad och vilken rolig nätbutik!!!!! Nu var förvisso de där i plast och inte i cernit(?)lera som de andra för 200 kr, men jag är ingen motståndare till plast alls :-) Kram.



Tina: Tack Tina! Låter ju toppen att kunna limma naglarna vintertid!

2009-01-25 @ 22:42:09
Postat av: HannahSthlm

Jag är så hinla nöjd med nyansen på Kanebo Total Finish.Passar mig som handen i handsken!:) Den flytande foundationen jag köpte i samma nyans är också bra,mer åt gul än rosa men jag blandar den med min Dior för att få den lite mörkare..men kika du..det är svårt med nyanser men på Total Finish kan jag absolut rek. den nyans jag valde! Puder ska ju absolut inte vara för mörkt då man ju bättre kan highlighta med roge,solpuder etc. där det behövs sedan! Lycka till och berätta om du blir nöjd!:)Och jaaa..man får se med framtida refiller..det är klart..kanske inte alls passar i gamla dosan:/!

2009-01-25 @ 23:47:54
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Kanebo Total Finish (pudret) har jag nyansen TF 301 Cool Sand på, ville bara tillägga det då foundationen har nummer CF 301..inte exakt samma..men nästan:)!

2009-01-26 @ 10:19:05
URL: http://www.hannahsthlm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0